en

elrendezési vázlatterv

Akár az irodaház, akár a leendő bérlő megbízásában vállaljuk elrendezési vázlatterv készítését irodaterületekre. Az épület műszaki adottságai és az bérlő szervezeti felépítésének ismeretében a legjobb térbeli megoldást fogjuk javasolni. A tervezés során arra törekszünk, hogy mind helykihasználás, mind a funkcionalitás szempontjából hatékony elrendezés szülessen, ami figyelembe veszi mind a bérlő, mind a bérbeadó érdekeit.
Megoldásaink sikerének kulcsa az ergonómia ismerete, akreativitás és tapasztalat. Tapasztalatunk alapja a számos budapesti irodaháznakés bérlőnek készített több tízezer tervezett négyzetméter, és a terveink alapján létrejött irodák hosszú sora. Munkánk során felkínáljuk a műszaki konzultáció lehetőségét ügyfeleinknek, hogy a száraz helyiség programon túllépve jobban megismerhessük céljaikat és vállalati kultúrájukat, illetve bemutathassuk a ház műszaki adottságait, előnyeit. Ezek ismeretében az adott szervezetnek a legmegfelelőbb elrendezést tudjuk kínálni, legyen szó cellás, egyterű vagy kombi irodáról. Az irodatervező piac kiemelkedő szereplőjeként a legszorosabb határidők szigorú betartása mellett is magas minőséget szolgáltatunk.
A szokásos kétdimenziós alaprajzokon túl igény esetén elkészítjük a bérlemény háromdimenziós modelljét, amiből álló vagy akár mozgóképeket is tudunk generálni.  Ezek az eszközök jelentős mértékben könnyítik a tervezett elrendezés érthetőségét azok számára, akik kevésbé jártasak alaprajzok olvasásában.