en

irodatervezés

Vállaltunk kiemelkedő pozíciót vívott ki az irodatervezés piacán. Az elmúlt években a legjelentősebb külföldi és hazai nagyvállalatokkal, nemzetközi ügyvédi irodákkal dolgoztunk új irodájuk kialakításán.  2011-ben a Ringier új székhelyét az év irodájának választották, 2012-ben az Allianz székházával nyert vállaltunk Építészeti Nívódíjat. 2012-ben az NNG székház lett az év irodája, a Procter&Gamble irodája pedig különdíjat nyert. 
Hiszünk abban, hogy az irodatér a vállalat hitvallásának, kultúrájának és értékeinek a fizikai megtestesítője, mind az ügyfelek, mind a munkatársak felé. Ezért törekszünk arra, hogy munkánk eredménye minden esetben egyedi, felismerhető és személyre szabott legyen, és maximálisan kielégítse ügyfelünk elvárásait.
Tevékenységünk a tervezői munka teljes spektrumát lefedi a vázlattervtől a koncepció terven át a kiviteli tervek elkészítéséig. Stabil és összeszokott társtervezői hálózatunkra támaszkodva rendszeresen vállalunk generáltervezői megbízást. Alapos piaci ismeretünk és projekt manageri tapasztalatunk már a tervezés során lehetővé teszi a kivitelezési költségek meghatározását. Munkánk során támogatjuk ügyfeleinket a management és a munkatársak tájékoztatásában és bevonjuk őket a tervezési folyamatba. Ez növeli az új irodatér elfogadottságát és csökkenti a változással járó konfliktusok valószínűségét.